Gorgen's Sight - Fourty Second Street

Bästa sommaren

Bästa sommaren
Usch såhär i November kan man ju helt enkelt inte låta bli att drömma sig tillbaka till den svenska sommaren igen. Jag hade en sån sjukt bra sommar detta året också så det finns lite extra att drömma sig tillbaka till i år. Jag var bara sjuk en snabb vecka, och då låg jag däckad hemma och kollade på solsidan (mitt favvoavsnitt är när fredde och mickan badar i en badtunna (nakna) och det helt plötsligt kommer massa andra människor som ska bada med dom hahah). Jag som nästan alltid är sjuk lyckades alltså hålla mig frisk nästan en hel sommar, helt fantastiskt. Och den krya tiden tog jag verkligen tillvara på också. Jag lär ha varit i majoriteten av Sveriges städer och kollat runt. Jag har hälsat på massa kompisar, jobbat massa och bara levt. 

Jobbade några veckor med att sälja jordgubbar i ett sånt där litet stånd vid vägen, och jag ska erkänna att det är precis sådär långtråkigt som man alltid säger att det verkar vara när man åker förbi. Dock fick jag en väldigt fin bränna som höll i sig resten av sommaren, så jag skulle nog ändå säga att det var värt. Dessutom fick jag äta så mycket jordgubbar som jag bara orkade och det var ju enligt mig en bonus som hette duga. Men resten av sommaren var jag ledig, i alla fall absolut största delen av tiden, det var väl nångång som jag var tvungen att hoppa in och jobba nått pass. Men det gjorde mig faktiskt inte så mycket. Jag fick ut det mesta av min sommar ändå faktiskt. Nu kan jag knappt vänta på att denna långa kalla gråa vintern som ligger framför oss bara ska ta slut och nästa sommar börjar. Får ont i kroppen av längtan!